Technieken

We maken gebruik  van de nieuwste technieken, waaronder:

Orthesen / antidruk technieken:
Om de stand van uw tenen te corrigeren, drukplekjes te voorkomen/verminderen en wrijving van de tenen te voorkomen/verminderen
Nagelbeugels (orthonyxie):
Bij ingroeiende en/of kromme nagels, hierbij wordt een beugeltje op de nagel geplaatst om de druk van de nagel uit de nagelwal te halen.
Nagelregulatie:
Bij beschadiging van de nagelplaat kan dat gerepareerd/opgevuld worden door gel of acryl te plaatsen. Kunstnagels op voeten worden vaak gebruikt wanneer nagels zijn aangetast door een schimmelinfectie (kalknagel) of psoriasis, of doordat de nagel niet goed meer groeit omdat deze bijvoorbeeld in het verleden hard is gestoten.

Heeft u last van een schimmelnagel of niet mooi gevormde teennagels, of wilt u de komende zomer open schoenen dragen, dan kunt u bij mij een afspraak maken.
Bij schimmelnagels moet eerst een pedicurebehandeling plaatsvinden voordat de gelnagels kunnen worden opgezet. Bij een gebroken of gescheurde nagel kan vaak direct een gelnagel worden opgezet.
Wrat-behandeling/ Cryotherapie:
Met behulp van een Cryopen wordt (vrijwel) pijnloos uw wrat behandeld.
Cryopen: Dit is de nieuwste technologie om snel, effectief en (vrijwel) pijnloos wratten te verwijderen. Ideaal bij o.a kinderen! Dit is is door middel van Cryotherapie. Door direct inzetbare vrieskracht kan tot op de millimeter nauwkeurig de wrat behandeld worden, zonder het gezonde omliggende weefsel te beschadigen, wat wel vaak gebeurd bij de huisarts waar wratjes met een wattip met stikstof aangestipt worden. Na de eerste behandeling wordt een nieuwe afspraak gemaakt voor over 14 dagen. De korte behandelingsduur van 20 tot 45 seconde zorgt ervoor dat deze behandeling ook goed door kinderen wordt verdragen.